Billig låseservice

Billig låsesmed kan man vel godt kalde os, da vi udover vores kerneforretning, som er låseservice og sikringsopgaver, også udfører mindre tømrer og snedkeropgaver. Det gør at du spare en ekstra omgang kørsel da vi udfører to håndværk på samme tid.

Prismæssigt skal vi sikre at vores virksomhed er sund, samtidigt med at vores kunder synes at det er værd anbefaler os til deres omgangskreds. Det gør vi ved at være konstant på udkig efter arbejdsgange der øger vores effektivitet, kombineret med et fokus på kvalitetsprodukter til den rigtige indkøbspris.

Sammenfattet kan man vel sige, at en god aftale, er en aftale hvor begge parter er tilfredse.

DIN-LÅSESMED v/Svend TØMRER er et firma med mange års håndværksmæssig erfaring, og som sagt med speciale i alt indenfor låse og sikringsopgaver, samt diverse afdækninger og reparationer i forbindelse med indbrud og lignende.

Firmaet har fast samarbejde med Ebbe Lysdals Alarmfirma i Odense som har speciale i Alarmer m.m.

Kvalitets låseservice

Kvalitetsarbejde er vores eget billede af det vi render rundt og laver, og her er en liste med det vi kan tilbyde. Husk at have i baghovedet, at vi også kan udføre tømrer og snedkerarbejde når du løber listen igennem. Vores arbejde udføres ofte for at højne sikkerheden, men vi kan altså godt li en professionel finish, når noget skal laves.

 • Sikringsgitre, rulleskodder, tobaksskabe og saksegitre

Typisk er det butikker og virksomheder der ønsker denne type sikring som også er god i forhold til forsikringspræmien. Vi har også private som sikre deres bolig for at skabe tryghed.

 • Brandlukninger Alarmanlæg og kameraovervågning

Dørpumper-Dørautomatik både koblet op til Brandsikring ABDL Adgangskontrol og hvad man kunne tænke sig.

 • Salto adgangskontrol

Adgangskontrol system i verdensklasse, der enkelt og effektivt giver brugerne mulighed for at administrere og låse alle døre uden indviklede og dyre, systemer med kabler. En sådan løsning er let at installere og konfigurere. Den er billig, pålidelig, komplet og fremtidssikret.

 • Mekaniske kodelåse og elektroniske kodelåse med brikker eller kort

Til yderdør der kræver et højere sikkerhedsniveau

 • Dørtelefonanlæg og Dørspioner både med og uden kamera

Det skaber tryghed, når man styr på hvem der færdes på ens matrikel.  

 • Ekstra låse på indgangsdørene

Ekstra låse skal monteret på den rigtige måde, så man stadigvæk kan komme hurtigt ud i tilfælde af BRAND. Personlig sikkerhed er meget vigtigt for os, og man skal ikke kun lytte til politi og forsikringsselskaber som ofte ønsker “vridere” (man kan låse op indefra uden nøgle) fjernet. Spørger man en brandmand kommer der dybe panderynker når man blokere flugtveje. Vi kan løse “sikkerheds knuden” så både politi, forsikringsselskabet og brandmanden  godkender løsningen.

 • Dørpumper og dørautomatik

Koblet op til Brandsikring ABDL adgangskontrol og hvad man kunne tænke sig.

 • Alt i låse

El-låse, terrasedørslåse, containerlåse, el-slutblik, trepunkt låse, vindueslåse, smæklåse samt alle andre låsekasser der er på markedet i dag.

 • Skabe og bokse

Brandskabe, nøgleskabe, pengeskabe, dataskabe, våbenskabe, nøglebokse, computerskabe og deponeringsskabe. Vi har både nye og brugte udgaver.

 • Hængelåse

Elektroniske og Mekaniske kode-hængelåse samt alle udgaver i almindelige hængelåse med nøgle.

 • Cykel, scooter og motorcykler

Vi forhandler låse til cykel, scooter og motorcykler samt Sikkerhedskæder og Wirelåse

 • Omkodning af låse-cylinder

Omlægning eller omkodning af låse-cylinder med nye nøgler udføres enten på værkstedet eller hos kunden.

 • Skæring af nøgler

Skæring og levering af ekstra nøgler til alle formål udføres. Kodning og skæring af de fleste bilnøgler kan vi også klare

 • Og HUSK

Hvis du er blevet låst ude og har behov for en oplukning, er du velkommen til at ringe.

Nøglekvittering

Har du eller din virksomhed brug for et dokument til at værne om den juridiske del, når det gælder udlevering af nøgler?

Her er dokumentet til at skabe system og overblik. Husk at udfylde 2 eksemplarer. En til den der modtager nøgler og en kopi så du altid ved hvem der har hvilke nøgler.

Vi kan lave dokumentet til udfyldelse på skærm, og med dit eget logo og firmanavn.

Hent Nøglekvittering